zoekenZoeken


Meer informatie?

BEL 0497-782501

Geef een juist nummer op
Contactgegevens

Bedrijfsinformatie

KASS Bladel
Ambachtsweg 9
5531 AC Bladel

Informatie aanvraag

Meer informatie nodig? U kunt vrijblijvend meer informatie opvragen via ons formulier.


Actueel

Monteur gezocht!
Lees meer


Kass BV op social media

volg Kass BV op Twittervolg Kass BV op Facebookvolg Kass BV op Linkedin

Oprijwagen

Oprijwagen van HAPERT is zo veelzijdig dat u altijd wel een oprijwagen vindt die aan uw specifieke eisen voldoet. Het vervoer van rollend materieel (machinetransporter) of auto's (autoambulance) wordt erg gemakkelijk. Bovendien is een oprijwagen van door zijn doordachte constructie uiterst veilig en stabiel. U kunt kiezen tussen een oprijwagen kantelbaar  en een oprijwagen niet kantelbaar. Een Multiplex vloer met staalplaat of aluminium tranenplaat, of HAR-profielen met uitstekende antislip werking maken deze oprijwagen uiterst compleet.
 

Er zijn twee type's oprijwagen: 

Oprijwagen kantelbaar: 
De hydraulisch kantelbare oprijwagen is ideaal voor het vervoer van auto's (autoambulance) en allerlei ander rollend materieel. Dankzij het dubbelwerkend hydraulisch systeem (standaard met handpomp) is de oprijwagen eenvoudig in de ideale oprij-positie te kantelen.

Lees meer

Vraag hier direct uw offerte aan!


Oprijwagen niet kantelbaar: 
De oprijwagen niet kantelbaar is ideaal uitgevoerd als machinetransporter of autoambulance. De ideale oprijwagen voor het vervoer van kleine graafmachines en ander rollend materieel. Verkrijgbaar als uitvoering met volledig vlakke laadvloer of uitgerust met een zeer lage laadvloer tussen de wielen.

› Lees meer

Vraag hier direct uw offerte aan!