zoekenZoeken


Meer informatie?

BEL 0497-782501

Geef een juist nummer op
Contactgegevens

Bedrijfsinformatie

KASS Bladel
Ambachtsweg 9
5531 AC Bladel

Informatie aanvraag

Meer informatie nodig? U kunt vrijblijvend meer informatie opvragen via ons formulier.


Actueel

Monteur gezocht!
Lees meer


Kass BV op social media

volg Kass BV op Twittervolg Kass BV op Facebookvolg Kass BV op Linkedin

Kippers

Kippers: veelzijdig

Kippers die aan uw wensen en eisen voldoen. Niet alleen het vervoer, maar ook het lossen van groen afval, los materiaal of rollend materieel wordt erg gemakkelijk. U kunt kiezen uit achterwaartse kippers tandemasser, achterwaartse kippers enkelasser of driezijdige kippers, met hand- of elektrische bediening. Indien u voor de elektrische versie kiest is de accu en de pomp altijd veilig opgeborgen in een bak met kunststof deksel. De acculader wordt standaard geleverd bij alle "Multi" modellen. Kippers van HAPERT zijn uitgerust met geanodiseerde aluminium wanden. Bovendien zijn de achterwaartse kippers model C, achterwaartse kippers model D en het driezijdige kippers model E  voorzien van het ingenieuze TÜV-gecertificeerde, HAPERT-ladingvastzetsysteem, met in de zijrand geïntegreerde bindbeugels. Door de ruime keuze aan accessoires en uitvoeringen kunnen de kippers van HAPERT volledig worden aangepast aan de wensen van de gebruiker.
 

De geheel vernieuwde kippers achterwaarts van HAPERT, het model C, klein maar fijn! 

Deze kipper achterwaarts hebben een solide hydraulische cilinder die wordt bediend door een handpomp of zelfs volledig elektrisch! Uitgevoerd met een verlaagd chassis met banden 195/50R13. Bovendien voorzien van het ingenieuze, Tüv-gecertificeerde HAPERT-ladingvastzetsysteem met de in de zijrand geïntegreerde bindbeugels. De 30 cm hoge aluminium borden, kunnen eenvoudig neergeklapt worden en zijn voorzien van gemakkelijk te bedienen, robuuste ingebouwde sluitingen. Verder heeft deze kipper een volledig gelast, stalen, volbad verzinkt chassis, degelijke hydraulische cilinder, verlaagd onderstel en een degelijk opklapbaar steunwiel. 

› Lees meer

Vraag hier direct uw offerte aan!
 

Kippers achterwaarts tandemasser van HAPERT, het model D. 

Deze tandemasser kipper heeft een solide hydraulische cilinder en wordt bediend door een handpomp of zelfs volledig elektrisch! Verder voorzien van het ingenieuze, Tüv-gecertificeerde HAPERT-ladingvastzetsysteem met de in de zijrand geïntegreerde bindbeugels. De 30 cm hoge aluminium borden kunnen makkelijk worden neergeklapt en zijn voorzien van gemakkelijk te bedienen, robuuste ingebouwde sluitingen. Alle D kippers zijn uitgevoerd met een degelijk opklapbaar steunwiel,  staalplaat op multiplex vloerplaat en natuurlijk een volledig gelast, stalen, volbad verzinkt chassis. 

› Lees meer

Vraag hier direct uw offerte aan!
 

Kippers driezijdig van HAPERT. 

Deze tandemasser kipper heeft een solide hydraulische cilinder en wordt bediend door een handpomp of zelfs volledig elektrisch! Verder voorzien van het ingenieuze, Tüv-gecertificeerde HAPERT-ladingvastzetsysteem met de in de zijrand geïntegreerde bindbeugels. De 30 cm hoge aluminium borden kunnen makkelijk worden neergeklapt en zijn voorzien van gemakkelijk te bedienen, robuuste ingebouwde sluitingen. Kippers driezijdig zijn standaard uitgevoerd met een degelijk opklapbaar steunwiel, staalplaat op multiplex vloerplaat en natuurlijk een volledig gelast, stalen, volbad verzinkt chassis. 

› Lees meer

Vraag hier direct uw offerte aan!