zoekenZoeken


Meer informatie?

BEL 0497-782501

Geef een juist nummer op
Contactgegevens

Bedrijfsinformatie

KASS Bladel
Ambachtsweg 9
5531 AC Bladel

Informatie aanvraag

Meer informatie nodig? U kunt vrijblijvend meer informatie opvragen via ons formulier.


Actueel

Monteur gezocht!
Lees meer


Kass BV op social media

volg Kass BV op Twittervolg Kass BV op Facebookvolg Kass BV op Linkedin

Amigo

Er is een Amigo voor elke klus.

Naast het basismodel is er ook de Amigo Large, de Amigo Small en zelfs een Amigo XXL. De Amigo Top! (2,30m.x1,40m.) en de  Amigo Top! Large (2,60m.x1,40m.) met de wielen onder de laadvloer. Nu ook een dekselwagen: de  Amigo Cover.

Tel daarbij op de verschillende optiepakketten en accessoires, en ook u concludeert dat er een Amigo aanhangwagen is voor elke klus. Met andere woorden: Amigo, overal uw beste vriend.
 

Plateauwagen Amigo Top!

Plateauwagen met grote ambities, hij is er in een 750kg ongeremde-, en 1350/1500 kg geremde uitvoering. De Amigo Top! doet geenszins onder voor zijn HAPERT grote broer de plateauwagen AL. U bent verzekerd van het kwaliteitsniveau, waar elke HAPERT aanhangwagen zo om geroemd wordt!

Lees meer

Vraag hier direct uw offerte aan!
 

Bakwagen Amigo 

Deze innovatieve, solide bakwagen is er in een 750kg ongeremde-, en 1350kg geremde uitvoering. Nu ook verkrijgbaar als bakwagen tandemasser in 2000 kg. De Amigo doet geenszins onder voor zijn HAPERT "familieleden." U bent verzekerd van het kwaliteitsniveau, waar elke HAPERT bakwagen zo om geroemd wordt!

Lees meer

Vraag hier direct uw offerte aan!
 

Bagagewagen Amigo Cover

Bagagewagen met verrassend veel binnenruimte, hij is er in een 750kg ongeremde-, en 1350kg geremde uitvoering. De Amigo Cover doet geenszins onder voor zijn HAPERT "familieleden." Grote binnenruimte, stevige constructie en veilig weggedrag maken de Amigo Cover tot uw ideale vakantiepartner.

Lees meer

Vraag hier direct uw offerte aan!