zoekenZoeken


Meer informatie?

BEL 0497-782501

Geef een juist nummer op
Contactgegevens

Bedrijfsinformatie

KASS Bladel
Ambachtsweg 9
5531 AC Bladel

Informatie aanvraag

Meer informatie nodig? U kunt vrijblijvend meer informatie opvragen via ons formulier.


Actueel

Monteur gezocht!
Lees meer


Kass BV op social media

volg Kass BV op Twittervolg Kass BV op Facebookvolg Kass BV op Linkedin

Aanhangwagen open

Er is altijd wel een open aanhangwagen van HAPERT die aan uw wensen voldoet, of u nu los gestort materiaal of pallets vervoert. U kunt kiezen uit een bakwagen met een relatief lage laadvloer of een plateauwagen waarvan de aluminium borden neergeklapt kunnen worden, waardoor u bijvoorbeeld met een heftruck kunt laden. De HAPERT plateauwagen is uitgevoerd met geanodiseerde, aluminium borden, met de veel geroemde, zeer robuuste, ingebouwde HAPERT-sluitingen en het ingenieuze, TÜV-gecertificeerde, HAPERT-ladingvastzetsysteem met de in de zijrand geïntegreerde bindbeugels. Alle bakwagens hebben een versterkt stapelrek met bindreling en zijn uitgevoerd met multiplex, aluminium of volbad verzinkte stalen wanden. Door de vele accessoires en uitvoeringsmogelijkheden kan de open aanhangwagen volledig aangepast worden aan zijn toepassing.

Bakwagen enkelasser (model R Forte)
De Bakwagen, model R Forte is de meest robuuste bakwagen enkelasser van allemaal! Verkrijgbaar met multiplex wanden als R Forte Multiplex, als R Forte Aluminium met aluminium wanden en zelfs met volbad verzinkte stalen wanden, de R Forte Staal.

> Lees meer

Vraag hier direct uw offerte aan!


Bakwagen tandemasser (model K Forte)
De Bakwagen tandemasser is compleet vernieuwd! Deze bakwagens zijn verkrijgbaar als K Forte multiplex met multiplex wanden, K Forte aluminium of K Forte staal met volbad verzinkte stalen wanden. 

Lees meer

Vraag hier direct uw offerte aan!


Plateauwagen enkelasser (model AL)
Plateauwagen enkelasser AL, het meest verkochte HAPERT-model, met een laadvloerhoogte vanaf 76 cm. De Plateauwagen is compleet vernieuwd!

Lees meer

Vraag hier direct uw offerte aan!


Plateauwagen tandemasser (model AL)
Plateauwagen tandemasser AL, het meest verkochte HAPERT-model, met een laadvloerhoogte vanaf 73 cm. De Plateauwagen is compleet vernieuwd!

Lees meer

Vraag hier direct uw offerte aan!